Kustversterking Katwijk

Katwijk was een van de Zwakke Schakels in de Nederlandse kust. De waterkering in Katwijk liep dwars door het centrum en voldeed niet meer aan de veiligheidsnormen. Daarom is besloten een Dijk-in-Duin aan te leggen om het achterland te beschermen. Tussen de dijk en de Boulevard is een ondergrondse parkeergarage gebouwd.

Podium zorgde in opdracht van het hoogheemraadschap van Rijnland en gemeente Katwijk voor het strategisch communicatieplan en coƶrdineerde de uitvoering hiervan. Ook de productie van diverse communicatiemiddelen en de organisatie van informatiebijeenkomsten behoorde tot de opdracht. Na de afronding van de werkzaamheden heeft Podium ook de oplevering georganiseerd.

Oplevering
Op donderdag 19 februari 2015 werd de oplevering van Kustwerk Katwijk gevierd. De nieuwe parkeergarage vormde het decor voor een officieel programma voor circa 250 genodigden. Vervolgens begaf het gezelschap zich onder muzikale begeleiding naar het nieuwe Strandplein. Daar hadden veel bezoekers zich verzameld voor de officiƫle opleveringshandeling.