Delta in de klas!

Holland, Natuur in de Delta

Na het grote succes van de natuurfilm De Nieuwe Wildernis zal op 21 september 2015 de opvolger, Holland, natuur in de Delta, in première gaan. Ook dit keer ontwikkelen EMS FILMS en Podium een geheel gratis lespakket.

De nieuwe film Holland, Natuur in de Delta is een (her)ontdekking van Nederland. Een ode aan onze rivieren en kustgebied en de rijke natuur die zij onze delta brengen, in alle kracht, raadselen en schoonheid. Het is een film die ons als nooit tevoren de dynamiek en de veerkracht van het land waarin wij leven zal tonen.

Het begeleidende lespakket bij De Nieuwe Wildernis is een groot succes en wordt met veel enthousiasme door meer dan 4000 scholen gebruikt. Daarom ontwikkelen we ook educatief materiaal bij de nieuwe film. Zo brengen we de delta in de klas. De basis van het educatief materiaal is een groot aantal korte clips die we samenstellen uit de filmopnames die worden gedraaid voor de Holland, natuur in de delta.

Uniek is de samenwerking met de brede groep (natuur)organisaties als: Staatsbosbeheer, Wereld Natuur Fonds, Natuurmonumenten, Unie van Waterschappen, Rijkswaterstaat, De12Landschappen en IVN.