Educatieve communicatie

Podium ontwikkelt educatief materiaal over een breed scala aan onderwerpen. Van 'moeilijke' thema's als orgaandonatie tot spannende speurtochten voor de Open Monumentendag. Van kinderopvang tot beroepsonderwijs, voor elke doelgroep maken wij producten op maat.

Al ons materiaal is gemakkelijk inzetbaar in de dagelijkse lespraktijk. Vaak gaat het om maatschappelijke, actuele onderwerpen, die nauw aansluiten op de lesmethodes en de kerndoelen in het onderwijs. De belevingswereld van de leerlingen staat daarbij altijd centraal.

Kijk voor een overzicht van al onze materialen op www.podiumvooronderwijs.nl.

Websites en educatieve games

Een website kan vele vormen hebben en vele doelen dienen. Van een laagdrempelige spelletjessite voor kleine kinderen tot een informatieve website als spil in de communicatie van een groot project. Podium is gespecialiseerd in het ontwikkelen van passende websites om elke doelgroep optimaal te bereiken. Games dragen kennis over en kunnen gedrag beïnvloeden. Podium ontwikkelt serious games en educatieve spelletjes om doelgroepen optimaal te bereiken. Inclusief games voor de mobiele telefoon.

Projecten

Laat meer zien