Beleveniscommunicatie

Podium realiseert bezoekerscentra, exposities en musea van alle soorten en maten. Dat doen we door het hele land en over de meest uiteenlopende onderwerpen. Uit ervaring weten we dat een boodschap beter beklijft wanneer bezoekers de geboden informatie zélf ontdekken. Zo wordt informatieoverdracht een beleving, waarbij de bezoeker actief aan de slag gaat.

In onze exposities prikkelen we op verschillende manieren de nieuwsgierigheid van bezoekers. Met een uitgebalanceerde mix van (interactieve) middelen: tekstueel, auditief, sensomotorisch, visueel en hands-on. De boodschap wordt altijd op verschillende wijzen aanschouwelijk gemaakt. Zo is er voor iedere bezoeker wel een aansprekende vorm van informatieoverdracht.

Exposities en bezoekerscentra

Mensen hebben verschillende motieven om een expositie te bezoeken. Een dagje uit met het hele gezin, een schoolexcursie, professionele deskundigheidsbevordering, of gewoon uit interesse voor het onderwerp. In onze exposities en bezoekerscentra proberen we alle doelgroepen op hun eigen niveau te benaderen, van kinderen tot internationale delegaties. Podium ontwikkelt het creatieve en inhoudelijke concept en zorgt vervolgens ook voor de volledige uitvoering.

Projecten

Laat meer zien