Communicatie op locatie

Een verhaal komt het beste over als je het vertelt op de plek waar ‘het gebeurt’. Op een plek die een directe relatie heeft met wat je wilt vertellen. Een verhaal over waterbeleid bij de stormvloedkering, een verhaal over de aanleg van Maasvlakte 2 op een plek met uitzicht op het werk. Op die manier versterken beleving en boodschap elkaar. In onze bezoekerscentra verzorgen we voorlichting op maat voor groepen en individuele bezoekers.

Rondleidingen en excursies

Met een excursie of rondleiding op maat is er voor elk wat wils te vinden. Onze rondleiders kunnen voor elke doelgroep een passende rondleiding verzorgen. Van hoogwaardige technische uitleg voor ingenieurs tot een laagdrempelig en boeiend verhaal voor de allerjongsten. Van een informatieve rondvaart door de nieuwste Rotterdamse havens tot spannende struintochten door de natuur.

In een aantal bezoekerscentra verzorgt Podium ook de volledige exploitatie en logistiek. Zo is het centrum voor de opdrachtgever een ‘visitekaartje zonder zorgen’. Podium levert de bemensing en leidt de dagelijkse gang van zaken in goede banen.

Projecten

Laat meer zien